Zagłęb się w nasze specjały

Zapoznaj się z naszym menu

PODANA Z GAŁKĄ LODA I BITĄ ŚMIETANĄ

Podany z masełkiem i pieczywem

PODANE Z DIPEM JOGURTOWYM

PODANE Z DIPEM JOGURTOWYM

PODANY Z ŻURAWINĄ

KASZANKA Z CEBULKĄ, OGÓRKIEM KISZONYM I PIECZYWEM

PROSZĘ PYTAĆ OBSŁUGĘ

NA ŻYCZENIE PODANY TRADYCYJNIE 27ZŁ

Z ZIEMNIAKAMI I WĘDZONYM ŻEBREM

Z KOZIM SEREM

Z KOŁDUNAMI JAGNIĘCYMI

PIKANTNA POLEWKA GULASZOWA PODANA Z PIECZYWEM

W SOSIE Z LEŚNYCH GRZYBÓW

W BUŁCE MAŚLANEJ Z OSCYPKIEM I ŻURAWINĄ + FRYTKI Z BATATÓW

+ CHRUPIĄCE FRYTKI

W GLAZURZE MIODOWO-MUSZTARDOWEJ

W SOSIE PIWNYM NA KAPUŚCIE

W SOSIE POMARAŃCZOWYM

NADZIEWANY MASŁEM

PLACEK ZIEMNIACZANY Z GULASZEM WIEPRZOWYM I KWAŚNĄ ŚMIETANĄ

PODANE Z FRYTKAMI, SURÓWKĄ Z MARCHWI

SAŁATY MIESZANE, RUKOLA, ROSZPONKA, KIEŁKI, POMIDOR, OGÓREK, CZERWONA CEBULA, SOS MALINOWY

MIESZANE PIEROGI: Z MIĘSEM, UKRAIŃSKIE, Z KAPUSTĄ I GRZYBAMI, Z DZICZYZNĄ Z DODATKIEM OKRASY I SOSU Z LEŚNYCH GRZYBÓW

MIĘSIWA PODANE W DREWNIANYM KORYCIE: SZASZŁYK DROBIOWY, BIAŁA KIEŁBASKA GRILLOWANA, BOCZEK GRILLOWANY, ŻEBERKO PIECZONE, ZIEMNIAKI ZAKOPIAŃSKIE, KAPUSTKA ZASMAŻANA, SOS

MIĘSIWA PODANE W DREWNIANYM KORYCIE: FILET Z KURCZAKA Z GRILLA, GRILLOWANE KOTLECISKA ŚWIŃSKIE, GRILLOWANE STEKI Z POLĘDWICZKI WIEPRZOWEJ, DUSZONA GOLONKA WIEPRZOWA, GRILLOWANY SZASZŁYK SROBIOWY, ZIEMNIAKI Z WODY Z KOPERKIEM, ZIEMNIAKI ZAKOPIAŃSKIE, SAŁATKA (SAŁATA LODOWA, RUKOLA, ROSZPONKA, POMIDOR, OGÓREK, SOS JOGURTOWO-CZOSNKOWY), SOS

Z CYTRYNĄ I MIĘTĄ

COCA-COLA, COLA ZERO, FANTA, SPRITE

POMARAŃCZOWY, JABŁKOWY

GREJPFRUTOWY, CZARNA PORZECZKA

RODZAJ JASNEGO LUB CIEMNEGO MUSUJĄCEGO PIWA GÓRNEJ FERMENTACJI, PRODUKOWANEGO ZE SŁODU JĘCZMIENNEGO Z DODATKIEM PSZENICY LUB SŁODU PSZENICZNEGO

CHARAKTERYZUJE SIĘ CZYSTSZYM SMAKIEM I WYŻSZYM POZIOMEM NASYCENIA DWUTLENKU WĘGLA. TAKI EFEKT UZYSKUJE SIĘ DZIĘKI SZCZEGÓLNEMU RODZAJOWI STOSOWANYCH W PROCESIE PRODUKCYJNYM DROŻDŻY

PIWO GÓRNEJ FERMENTACJI. ODPOWIEDNIA KOMPOZYCJA SŁODÓW JĘCZMIENNYCH SPRAWIA, ŻE PIWO MA WYCZUWALNE AROMATY KARMELOWE ORAZ CHLEBOWE

JEST PIWEM DOLNEJ FERMENTACJI. DZIĘKI TEMU MA ZDECYDOWANIE CZYSTSZY PROFIL SMAKU, W KTÓRYM WYRAŹNIE CZUĆ DELIKATNY JASNY SŁÓD I CHMIEL

PROSECCO + APEROL + WODA GAZOWANA

MARTINI FIERRO + TONIC

Pobierz menu w PDF

Nie zapomnij zarezerwować stolika

Rezerwacja stolika