Zagłęb się w nasze specjały
Zapoznaj się z naszym menu
PODANA Z GAŁKĄ LODA I BITĄ ŚMIETANĄ
Podany z masełkiem i pieczywem
PODANE Z DIPEM JOGURTOWYM
PODANE Z DIPEM JOGURTOWYM
PODANY Z ŻURAWINĄ
KASZANKA Z CEBULKĄ, OGÓRKIEM KISZONYM I PIECZYWEM
PROSZĘ PYTAĆ OBSŁUGĘ
NA ŻYCZENIE PODANY TRADYCYJNIE 27ZŁ
Z ZIEMNIAKAMI I WĘDZONYM ŻEBREM
Z KOZIM SEREM
Z KOŁDUNAMI JAGNIĘCYMI
PIKANTNA POLEWKA GULASZOWA PODANA Z PIECZYWEM
W SOSIE Z LEŚNYCH GRZYBÓW
W BUŁCE MAŚLANEJ Z OSCYPKIEM I ŻURAWINĄ + FRYTKI Z BATATÓW
+ CHRUPIĄCE FRYTKI
W GLAZURZE MIODOWO-MUSZTARDOWEJ
W SOSIE PIWNYM NA KAPUŚCIE
W SOSIE POMARAŃCZOWYM
NADZIEWANY MASŁEM
PLACEK ZIEMNIACZANY Z GULASZEM WIEPRZOWYM I KWAŚNĄ ŚMIETANĄ
SAŁATA LODOWA, RUKOLA, ROSZPONKA, POMIDOR, OGÓREK, SOS JOGURTOWO-CZOSNKOWY
PORCJA 2 KROMKI
PODANE Z FRYTKAMI, SURÓWKĄ Z MARCHWI
W SOSIE BOLOGNESE
PODANE NA REDUKCJI WINNEJ Z KOZIM SEREM
POLANE SOSEM SEROWYM
SAŁATY MIESZANE, RUKOLA, ROSZPONKA, KIEŁKI, POMIDOR, OGÓREK, CZERWONA CEBULA, SOS MALINOWY
MIESZANE PIEROGI: Z MIĘSEM, UKRAIŃSKIE, Z KAPUSTĄ I GRZYBAMI, Z DZICZYZNĄ Z DODATKIEM OKRASY I SOSU Z LEŚNYCH GRZYBÓW
MIĘSIWA PODANE W DREWNIANYM KORYCIE: SZASZŁYK DROBIOWY, BIAŁA KIEŁBASKA GRILLOWANA, BOCZEK GRILLOWANY, ŻEBERKO PIECZONE, ZIEMNIAKI ZAKOPIAŃSKIE, KAPUSTKA ZASMAŻANA, SOS
MIĘSIWA PODANE W DREWNIANYM KORYCIE: FILET Z KURCZAKA Z GRILLA, GRILLOWANE KOTLECISKA ŚWIŃSKIE, GRILLOWANE STEKI Z POLĘDWICZKI WIEPRZOWEJ, DUSZONA GOLONKA WIEPRZOWA, GRILLOWANY SZASZŁYK SROBIOWY, ZIEMNIAKI Z WODY Z KOPERKIEM, ZIEMNIAKI ZAKOPIAŃSKIE, SAŁATKA (SAŁATA LODOWA, RUKOLA, ROSZPONKA, POMIDOR, OGÓREK, SOS JOGURTOWO-CZOSNKOWY), SOS
Z MIODEM I GOŹDZIKAMI
(+20 ml JÄGERMEISTER)
(+40 ml SPIRYTUSU)
GAZ/N-GAZ
Z CYTRYNĄ I MIĘTĄ
COCA-COLA, COLA ZERO, FANTA, SPRITE
POMARAŃCZOWY, JABŁKOWY
GREJPFRUTOWY, CZARNA PORZECZKA
RODZAJ JASNEGO LUB CIEMNEGO MUSUJĄCEGO PIWA GÓRNEJ FERMENTACJI, PRODUKOWANEGO ZE SŁODU JĘCZMIENNEGO Z DODATKIEM PSZENICY LUB SŁODU PSZENICZNEGO
CHARAKTERYZUJE SIĘ CZYSTSZYM SMAKIEM I WYŻSZYM POZIOMEM NASYCENIA DWUTLENKU WĘGLA. TAKI EFEKT UZYSKUJE SIĘ DZIĘKI SZCZEGÓLNEMU RODZAJOWI STOSOWANYCH W PROCESIE PRODUKCYJNYM DROŻDŻY
ZAWIERA ALK.<0,5% OBJ.
PIWO GÓRNEJ FERMENTACJI. ODPOWIEDNIA KOMPOZYCJA SŁODÓW JĘCZMIENNYCH SPRAWIA, ŻE PIWO MA WYCZUWALNE AROMATY KARMELOWE ORAZ CHLEBOWE
JEST PIWEM DOLNEJ FERMENTACJI. DZIĘKI TEMU MA ZDECYDOWANIE CZYSTSZY PROFIL SMAKU, W KTÓRYM WYRAŹNIE CZUĆ DELIKATNY JASNY SŁÓD I CHMIEL
PROSECCO + APEROL + WODA GAZOWANA
MARTINI FIERRO + TONIC